Escola Fabra

Informacions de l'escola Fabra

SERVEIS

 SERVEIS ORGANITZATS PER L’AMPA


  • A principi de cada curs l’AMPA lliura a les famílies la relació d’activitats extraescolars que han planificat per a aquell any (en funció de les demandes rebudes) i que han estat prèviament aprovades en Consell Escolar.
  • També organitza el Servei d’Atenció Matinal – SAM – on s’acullen els nens i nenes que ho sol·liciten, de 7,45 a 9 h. Els alumnes que utilitzen aquest servei han de ser lliurats en mà a les monitores corresponents i a dins de l’edifici.
  • A les tardes hi ha un servei similar, Servei d’Atenció de Tardes – SAT – amb horari de 16,30 h a 17 h per als alumnes d’Infantil i de 17 a 18,10 h per a tothom.
  • L’AMPA facilita als alumnes de l’escola, mitjançant una empresa, la compra dels llibres de text amb un descompte per als seus associats. Els beneficis d’aquesta venda repercuteixen directament en tots els nens i nenes de l’escola mitjançant les aportacions que fa l’AMPA a l’escola.

HORARI DE L’ADMINISTRATIVA DE L’AMPA

 

  • Anna Marill
Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 15,30 a 19 h.Tel: 93 540 31 37

 

SERVEI DE MENJADOR ESCOLAR:


El Consell Escolar té contractada una empresa de serveis (7 i Tria)  per gestionar el menjador. Una comissió d’aquest Consell és qui supervisa totes les activitats relacionades amb el menjador escolar, tant alimentàries com educatives. Els dinars són elaborats a la cuina del propi Centre.

Coordinadora del menjador:Imma Cruz Telèfon: 685189839Horari d’atenció al públic:

de 9 a 10 h.

 

L’alumnat que gaudeix del servei de  menjador i incompleix  reiteradament les normes de convivència podrà ser expulsat temporalment o definitivament d’aquest servei.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: